Как действа Женшен Ултима

 

Новото поколение капсула Женшен Ултима е модерен и ефикасен начин за борба с еректилната дисфункция, преждевременната еякулация и пониженото либидо. Тя може ефективно да подобри психологическия и психическия статус по време на любовната игра. В състояние е да изпълни хората с енергия и излъчваща жизненост в много кратки срокове, да повиши твърдостта на ерекцията, да поддържа високо нивото на възбудата и да съхрани силите ви за през нощта. Също така увеличава издържливоста и времето на любовната игра, повишава качеството на сексуалният Ви живот във всички отношения. Женшен Ултима е единственият оригинален билков продукт на българския пазар от вече 15 години.

 

 

 

Функции и принципни индикации

Новото поколение капсула “Женшен Ултима” има функцията да тонизира бъбреците и да повишава сексуалната възможност, да отделя енергия и да генерира костен мозък, да тонизира дишането и да компенсира телесните течности. Може да има ефект при хора страдащи от еректилна дисфункция, ниско желание за секс, импотентност, преждевременна еякулация и липса на възбуда. 

Таблица сравнение защо се избират стимулантите

Състав:

Стрити корени от китайски женшен, прах от рог на елен, сушени билки: шисандра, лиций, цистанж, ангелика синенсис

женшен - 50% /в една капсула от 350 мг/     

прах от рог на елен - 3%
сушени билки:
шисандра - 10%
лиции - 10%
цистанш - 7%
ангелика синенсис - 20%

 
Женшенът (Panax) е тревисто растение от сем.Аралиеви. От шестте вида женшен това е най-известния, понеже се използва от древността в Китай като всеизцеляващо (panacea) и афродизиращо средство. Коренът съдържа няколко активни субстанции, наречени панаксоиди, които се смятат за главния отговорник за медицинския ефект на билката. Множество научни проучвания направени по целия свят категорично са доказали ефекта и въздействието на билката върху мъжката полова мощ. Милиони мъже по света са използвали под различни форми женшен, като решение за всякакъв вид еректилни проблеми.  Панакс дълги години е използван в китайската традиционна медицина като афродизиак, след като е установено, че таблетки с тази билка могат значително да подобрят сексуалния живот на мъжете, да помогнат за справянето с еректилната дисфункция, пониженото либидо и импотентността.
 
Прахът от рог на елен (Pilose antler) е световно известен като най-добрия натурален афродизиак. От векове се използва като мощен стимулант при еректилна дисфункция и импотентност. Една от най–често използваните добавки от мъжете по цял свят. Увеличава количеството на кръв, която нахлува в пениса като има така наречения застопоряващ ефект – не позволява на нахлулата в пениса кръв да се върне обратно. Предизвиква силна и продължителна ерекция.
 
 
Шисандра (Schisandra) е растение, плодовете на което се използват като "адаптоген" за увеличаване на устойчивостта към заболявания и стрес, повишаване на енергийната, и увеличаване на физическата сила и издръжливост. Шисандра се използва и за предотвратяване на ранното стареене и увеличаване продължителността на живота; нормализиране на кръвната захар и кръвното налягане; Използва се също за лечение на заболяване на черния дроб (хепатит) и за защита на черния дроб от отрови. Други приложения на шисандра включват: лечение на висок холестерол, проблеми със съня (безсъние), неврологична болка, нощно изпотяване, неволно изпускане на сперма, еректилна дисфункция (ED), физическа умора, прекомерно уриниране, депресия, раздразнителност и загуба на паметта. Повишава сексуалната функция и подобрява енергийните нива.
 
Цистанж (Cistanche) е паразитно растение, растящо в сухи полу-пустинни райони, най-често в севро-западен Китай. Използва се в различни лекарства от традиционната китайска медицина от повече от 1800години. Увеличава нивата на азотен оксид в кръвта като действа отпускащо на гладката мускулатура. Действа директно върху мъжката потентност като не променя нивото на хормоните


.
Лиций (Licius), известен още като Годжи Бери, Мерджан и Лициум е азиатско растение от рода Solanacea. Китайците, монголците и тибетците отглеждат чудодейното растение в продължение на 5000 години. Една от употребите му е като сексуален стимулант, затова често е наричан: “Плодов афродизиак”, ”Търсач на Удоволствия” и др. В китайската медицина той се използва при: импотентност, еректилна дисфункция, полово безсилие, диабет,  недостиг на енергия и кръв, умора, отпадналост, фригидност, стерилитет, сперматорея, остеопороза, атеросклероза, болки в кръста и коленете и т.н. Според последни проучвания, плодовете на Годжи Бери съдържат около 500 пъти повече витамин C от цитрусите. Това автоматично го прави плода с най-много количество витамин C в себе си!
Лицият е известен и като „храната на столетниците” и често се използва в битката с преждевременното стареене.
 
Ангелика синенсис (Angelica Sinensis), по-известен като китайската ангелика или "женски женшен" е билка от семейство Сенникоцветни, характерни за Китай. Angelica Sinensis расте на студено, на голяма височина, в планините в Китай, Япония и Корея. Жълтеникаво-кафявият корен на растението се събира през есента и е добре познат на китайската медицина от хиляди години. Използва се широко в цяла Азия при проблеми със здравето на жените, сърдечно-съдови заболявания, остео-артроза, възпаления, главоболие, инфекции, анемии, умора и високо кръвно налягане. 

В по-малки количества капсулите съдържат и други ценни суровини на Китайската медицина като: Китайско магнолиево вино, екстракт от мушмула, Индийска черница, корени от китайски гъби и др.
Продуктът е богат източник на полизахариди, аминокиселини, витамини и минерални вещества от естествен произход. Подготвен е за максимално лесен прием от всеки. Не съдържа косерванти, оцветители и стабилизатори. 


Препоръчителен дневен прием- Всеки флакон съдържа 9 бр. натурални капсули ;
- Продължителноста на действие зависи от организма на дадения индивид и може да бъде до 18 - 24 часа;
- Препоръчителна доза за дневен прием: 1-2 капсули;

За най-добър ефект се препоръчва приемането на 1-2 капсули, 30-40 минути преди сексуална активност.
 

Странични ефекти:


“Женшен Ултима” НЯМА НИКАКВИ нежелани, странични ефекти. Продукта се произвежда от над 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Продуктът не може да Ви навреди, защото е абсолютно натурален , полезен за Вашето здраве, без никакви химически съставки. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции. 

Таблица сравнение защо се избират стимулантитеОграничение за прием
Да не се приема от деца, бременни и кърмещи жени.

Капсулата е с ефект на хранителна добавка и не може да бъде заместител на разнообразното хранене. Нормално да се приема с чаша вода.  

Капсулата не е подходяща за лица под 18г !